Kokoonpanot

 

Kokoonpanot


Meri Wallenius

Meri Wallenius promokuva 400x600Meri Wallenius (s.1992) on monipuolinen kitaristi ja laulaja. Häneen voit törmätä niin klassisena soolokitaristina, trubaduurina viihdemusiikin parissa, bossanova bändin laulaja-kitaristina tai vaikkapa häissä pop/jazz musiikin parissa. Nuoresta iästään huolimatta Merin luonteva esiintymistaito on ehtinyt ihastuttaa lukuisissa konserteissa ja tapahtumissa ympäri Suomen.

Meri on valmistunut kitaransoiton kandidaatiksi Sibelius-Akatemiasta sekä Pop/Jazz Konservatoriosta laulajaksi.


 

Wallenius Duo

Wallenius duo 600x400

Kaksi kitaraa, laulua kahdessa äänessä ja kaksoissiskot Meri ja Tuuli Wallenius näiden äärellä muodostavat Wallenius duon. Tämä akustinen duo tunnelmoi omalla tyylillään tuttujen kappaleiden parissa, lainaten lauluja useista eri musiikkigenreistä kuten pop/jazz, blues, ikivihreät ja latino-amerikkalainen musiikki. Duo ottaa myös mieluusti kappaletoiveita vastaan.


Duo Serenata

DuoSerenata2Ihastuttava Duo Serenata on  viulu-kitaraduo jossa soittavat viulisti Ingrid Lindblom  ja kitaristi Matti Riutamaa. Molemmat ovat valmistuneet Sibelius-Akatemiasta musiikin maistereiksi huippuarvosanoin keväällä 2013.

Ohjelmisto on laaja, he soittavat perinteisen klassisen musiikin lisäksi myös jazzia, elokuvamusiikkia, poppia ja ikivihreitä. Perinteiset valssit ja tangot taittuvat myös!

Duo Serenata sopii sekä taustamusiikiksi että ohjelmanumeroksi.

 

 

Duo Serenata: Cantabile

Duo Serenata: Mustasukkaisuutta


Muistojen Bulevardi

Isa-EerikaLehto_TeijaNiku_2_450x300

Isa-Eerika Lehto – laulu, klarinetti, (kitara) ja Teija Niku – haitari, laulu

Isa-EerikaLehto_TeijaNiku_1_300x451Muistojen Bulevardi vie kuuntelijat vanhan iskelmän pariin. Duo soittaa 1950-60 -lukujen suosittuja ikivihreitä, jotka ovat tuttuja nuoremmillekin kuulijoille. 

Jos tilaaja kaipaa myös uudempaa musiikkia voi laulaja-klarinetisti tarttua välillä kitaraan ja viedä yleisön esimerkiksi 70-luvulle Rauli ”Badding” Somerjoen Paratiisin avulla tai tämän päivän hitteihin. Muistojen Bulevardi sopii erittäin hyvin pieniinkin esiintymistiloihin ja ottaa vastaan myös tilaajan toivekappaleita. Haitari, klarinetti ja laulu luovat kappaleisiin omanlaisensa leiman Syntymäpäiväsankarin, hääparin tai työtoverin voi yllättää heidän lempikappaleellaan. Tämä lahja jää varmasti mieleen. Esiintymiskappaleiden lisäksi Muistojen Bulevardi tuo tunnelmaa taustamusiikilla ruokailun ohessa tai vieraiden saapuessa juhlatilaan.

 


Duo Magdalena & Juho

Tyylikästä viihdettä unohtumattomaan tilaisuuteen sellolla ja sähkökitaralla

duo-martta-et-juhoDuo Magdalena & Juho koostuu kahdesta upeasta muusikosta jotka tuovat tyylikkään tuulahduksen vaativampaankin tilaisuuteen. Sähäkän kuuma kaksikko esittää monipuolisesti kevyen musiikin klassikoita rouhealla otteella.

Magdalena Valkeus on Sibelius-Akatemialta valmistunut diplomisellisti, joka on tehnyt uraa myös kevyen musiikin saralla maamme eturivin artistien kanssa, mm. Anna Puu, Mirel Wagner, Emma Salokoski ja Jonna Tervomaa. Tässä kokoonpanossa monipuolinen Magdalena laulaa sekä soittaa sellon ohella akustista kitaraa.

Juho Pitkänen on helsinkiläinen, Pop/Jazz konservatoriolta valmistunut kitaristi, laulaja ja lauluntekijä. Hänet on nähty mm. Remu & Hurriganes- sekä Leningrad Cowboys -yhtyeiden riveissä. Tällä hetkellä Juhon monipuoliseen työnkuvaan kuuluvat opetukset, Open Stage -jami-iltojen isännöinti On The Rocks -ravintolassa sekä keikkailu erilaisten kokoonpanojen kanssa mm. Lee ´n´ Juho, Kerosine, Passione sekä Nieminen, Litmanen, Pitkänen. Juho on nähty myös teatterilavalla Club 27 -musiikkishowssa Jimi Hendrixin roolissa.

Summerwine Wildworld (Juho & Magdalena):

Duo esittää keikoillaan populaarimusiikin klassikkobiisejä aina 50-luvulta tähän päivään. Ohjelmistossa soivat sulassa sovussa esim. Dolly Parton, Beatles, Neil Young, Led Zeppelin, Him jne. Sellon upea sointi, Magdalenan hunajainen lauluääni sekä Juhon karismaattinen laulu ja virtuoosinen kitaransoitto yhdistyvät mieleenpainuvaksi ja miellyttävän säväyttäväksi kokonaisuudeksi.


Duo Metku

Jenny Metsälä, huilu
Tuomo Kupari, kitara

Virtuoosisen lahjakas ja luova Duo MetKu on esiintynyt yhdessä vuodesta 2010 lähtien monenlaisissa tilaisuuksissa. Duo on hionut kamarimusiikin esitystaitojaan Sibelius-Akatemiassa mestariopettajien opissa. Diplomimuusikot Jenny ja Tuomo ovat valmistuneet esittävän säveltaiteen maistereiksi vuonna 2016. Heidän ohjelmistoonsa kuuluu rakastetuimpia huilu- ja kitaraduomusiikin klassikkoja, sekä uusia itse tehtyjä sovituksia monessa eri musiikkityylissä: mm. tulisia argentiinalaisia tangoja, viihteellistä elokuvamusiikkia ja upeaa klassista musiikkia.