Klassinen laulu

Klassinen laulu


Laura Ainasoja

LauraAinasoja

Korkea sopraano Laura Ainasoja

Laura Ainasoja on esiintynyt konsertoiden eri puolella Suomea Lied-pianistin kanssa, useissa yritysjuhlissa sekä TV:ssä esittäen Sibeliuksen Finlandian.

Laura Ainasoja on saanut paljon kiitosta siitä, että hänen äänessään yhdistyvät kauneus ja kiinnostavuus, eritellymmin pyöreys, yläsävelrikkaus, heleys, vahvuus ja selkeä teksti. Myös se, että niin pienikokoisesta lähtee sellainen ääni, on koettu erityiseksi seikaksi.


Mari Hautaniemi

Mari Hautataniemi

Tummaääninen laulaja Mari Hautaniemi on esiintynyt useiden keskeisten kirkkomusiikkiteosten solistina ja hänellä  on ollut lukuisia solistisia konsertteja Suomessa ja Keski-Euroopassa on myös työskennellyt useita vuosia Suomen Kansallisoopperan kuoron alttolaulajana. Hautaniemi on opiskellut oopperalaulua sekä näyttämötyötä Suomessa ja Saksassa.


Satu Honkala

Satu Honkala on 26-vuotias sopraano Helsingistä. Hänen äänensä ja esiintymisensä on keränneet paljon positiivista huomiota ja kiitosta. Paitsi äänen kauneus ja lämpö, Sadun esiintymisessä korostuvat  kuulijoiden mukaan aitous, rehellisyys ja tarinan kertominen. Viime aikoina Satu on esiintynyt etenkin bisnestilaisuuksissa.

 

Hänen repertuaarinsa kattaa myös viihteellisempää musiikkia.

Satu mielellään myös juontaa esiintymisensä tai lausuu runoja laulujen välissä.


Ilo Ensemble

IloEnsemble_403x300Helmi Camus, laulu, Salla Haavisto, laulu, Charlotta Hagfors, laulu, Tiina Palmén, laulu, Ulla Silvennoinen, laulu

Viiden naisen a cappella –yhtye valloittaa lämpimällä soinnillaan ja välittömällä esiintymisellään. Yhtyeen jäsenten juuret ovat syvällä kansanmusiikin sekä teatteri- ja viihdemusiikin maaperässä. Osaamisesta syntyy monipuolinen musiikillinen keitos, jossa maistuvat niin rakastetut kotimaiset käännösiskelmät, nostalginen swing kuin kuumat lattarirytmitkin. 
Keväästä 2012 asti toiminut yhtye taipuu erilaisiin äänenkäyttötapoihin ja sen rikas sointimaailma vie kuulijan mukanaan Inkerin ikimetsistä Ipaneman rannoille.

Yhtyeen jäsenet ovat kokeneita ammattimuusikkoja ja  saaneet koulutuksensa Sibelius-Akatemiassa. Useasti he ovat esiintyneet Seminaareissa, Palkinnonjakotilaisuuksissa, kokouksissa sekä eläkkeellelähtöjuhlissa.


Jere Martikainen

JereMartikainen

Jere Martikainen on saanut koulutuksensa Sibelius-Akatemian oopperaluokalla. Hän on esiintynyt useissa tärkeissä oopperarooleissa mm Kenobiitin rooli Massenet’n Thais’ssa Suomen Kansallisoopperassa syksyllä 2015 ja Pianonkantajan rooli Kimmo Hakolan oopperan La Fenicen kantaesityksessä Savonlinnan Oopperajuhlilla. Jere Martikainen on saanut miesten sarjan toisen (2.) palkinnon Lappeenrannan valtakunnallisissa Laulukilpailussa 2013.