Instrumentalistit

Instrumentalistit


Elisa Järvelä

 

Diplomiviulisti, Musiikin maisteri Elisa Järvelä viulu & sähköviulu.

Elisa Järvelä on Suomen ainoa aktiivisesti keikkaileva klubiviulisti. 
Hän taitaa improvisoinnin mm. pop-, jazz-, rock- ja elektronisen musiikin tyylissä. 
Elisa on esiintynyt ympäri maailmaa sekä arvovaltaisille vieraille, kuten Paaville ja Saudi- Arabian prissille. 
Koulutukseltaan Elisa on Sibelius-Akatemian käynyt diplomiviulisti.

Elisa JärveläLue lisää sivulta Musiikki / Ohjelmaideoita

Minja Pentti

 

Diplomiviulisti Minja Pentti tekee tohtorin jatkotutkintoaan Sibelius-Akatemiassa. Hänellä on laaja kokemus esiintymisistä mm. orkesterin solistina Suomessa ja Saksassa ja hän on myös toiminut Sibelius-Akatemian ryhmäpedagokiikan opettejana sekä opettanut kamarimusiikkia ja viulunsoittoa USA:ssa Bemidji State Universityn kesäkursseilla.

Minja on myös esiintynyt useissa bisnestilaisuuksissa.


Lilja Rasimus

 

Ammattiviulisti Lilja Rasimuksella on kokemusta niin solisti kuin kamarimusiikkitehtävistäkin. Rasimus on esiintynyt myös risteilylaivoilla sekä useissa bisnestilaisuuksissa. Esiintymisiä hänelle on kertynyt jo useita satoja ja hänet on palkittu kansainvälisessä kamarimusiikkikilpailussa Rovaniemellä 2009.


Joanna Rinne

JoannaRinne

Joanna Rinne on Sibelius-Akatemiasta koulutuksensa saanut musiikin maisteri.

Joanna hallitsee myös orkesterin johtamisen sekä säveltämisen. 
Hänet voi tilata musisoimaan osana kvartettia ja myös duo huilun tai viulun kanssa kuulostaa ihastuttavalta. Joanna on kokenut esiintyjä niin konserteissa kuin bisnestilaisuuksissakin.

 


Magdalena Valkeus

Sellopromo1

Magdalena Valkeus on diplomisellisti ja kevyen musiikin laulaja. Hän valmistui musiikin maisteriksi ja sellistiksi Sibelius-Akatemiasta kesällä 2014 ja toimii tällä hetkellä freelance-muusikkona niin taidemusiikin, kuin kevyen musiikin puolella.
Magdalena on hyvin monipuolinen muusikko ja esiintyy sekä yksin, että esimerkiksi kolmen duokokoonpanonsa kanssa. Hän konsertoi myös sähkösellistinä ja hänelle on tärkeää genrerajojen ylittävän musiikin esittäminen ja Magdalena onkin tuttu näky arvokkaissa edustusjuhlissa sähköselloineen kuten myös TV-esiintymisissä, viimeksi jääkiekon MM-kisojen livelähetyksissä.
Magdalenan sello-ohjelmistoon kuuluu klassisen musiikin lisäksi esim. runsaasti barokkimusiikkia, argentiinalaisia ja suomalaisia tangoja, sekä monipuolisesti kevyttä musiikkia.
Kaunisäänisenä laulajana hän esittää mm. pop-balladeja, countrymusiikkia, jazzia ja vanhoja iskelmiä. Hän voi myös säestää itseään sellolla tai akustisella kitaralla.

 


Seeli Toivio

Sellisti, sopraano ja musiikin tohtori Seeli Toivio.

Seeli Toivio on musiikin tohtoriksi Sibelius-Akatemiassa kouluttautunut sellisti, joka on opiskellut myös Lontoon Royal Academy of Musicissa ja Budapestin Liszt-Akatemialla. Hän on esiintynyt ympäri maailmaa arvostetuissa konserttisaleissa, kuten New Yorkin Carnegie Hallissa sekä orkesterien solistina. Seeli on myös levyttänyt useita CD-levyjä.

 

Seeli Toivion sellonäyte: Franz Liszt

 

 

Seeli Toivio sopraanona: Pai, pai paitaressu

Seeli Toivio soittaa myös sähköselloa DJ:n kanssa tai erilaisissa kokoonpanoissa.

 Hän on myös ansioitunut sopraano sekä laulaa iskelmämusiikkia, kuten Kaija Koon, Paula Koivuniemen, Vicky Rostin, Kirkan ja myös mm. Abban hittejä.

Seeli Toivio sähkösellon soittajana.Seeli Toivio playing and singing hits.

Joasia Cieslak

Sellisti Joasia Cieslak

Puolalaissyntyinen Joasia Cieslak on palkittu kansainvälisissä sellokilpailuissa Puolassa ja Slovakiassa ja hän on esiintynyt merkittävimmissä Euroopan konserttisaleissa. Joasia on valmistunut musiikin maisteriksi Maastrichtin konservatoriolla Hollannissa ja hän jatkaa opintoja tällä hetkellä Sibelius-Akatemiassa.


Jenny Metsälä

Jenny Metsälä

Diplomihuilisti Jenny Metsälä on esiintynyt ja työskennellyt laajasti mm. kamarimuusikkona, solistina ja ammattiorkestereissa. Hän on esiintynyt huilistina niin presidenteille ja kuninkaallisille,  yksityistilaisuuksissa, festivaaleilla, radiossa, suuremmissa ja pienemmissä juhlatilaisuuksissa ja konserttipaikoissa Suomessa ja ulkomailla.

Ulkomaisista esiintymisistä mainittakoon konsertointi Algeriassa, uudessa oopperatalossa sekä Algerian radiossa ja televisiossa sekä hän opettanut work-shopein Algerian konservatoriolla.

Jennyn ohjelmistossa on suomalaisen ja muun länsimaisen taidemusiikin klassisen repertuaarin lisäksi mm. argentiinalaista tangoa, japanilaista anime-musiikkia, jazzia, electronista ja nykymusiikkia.


Duo Jenny Metsälä ja Magdalena Valkeus

Duo Jenny Metsälä ja Magdalena Valkeus. Diplomimuusikot ilahduttavat ihastuttavalla duo-kokoonpanollaan. Musiikki sopii niin taustamusiikiksi kuin ohjelmanumeroiksi. Duo on esiintynyt arvokkaissa bisnestilaisuuksissa sekä mm. Eduskunnan kirjaston avajaisissa. Ohjelmana voi olla klassista musiikkia tai kevyempää musiikkia asiakkaan toivomusten mukaan. Sellisti Magdalena Valkeus laulaa myös, joten tähän ohjelmaan voi yhdistää lauluesityksen.

Valse Lente

Revirado


Anette Uusitalo

 

Anette Uusitalo

Anette Uusitalo on valmistunut Sibelius-Akatemiasta diplomialttoviulistiksi, ja hän on esiintynyt konsertoiden pianistin kanssa eripuolilla Suomea sekä Euroopassa ja Afrikassa.

Hän on työskennellyt kaupunginorkestereissa alttoviulistina Suomessa sekä Tanskassa, Sönderborgin kaupunginorkesterissa. Anette Uusitalo on opiskellut Sibelius-Akatemian lisäksi Ranskassa, Conservatoire Nationale Supérieur de la France:ssa Bruno Pasquirin oppilaana. Anette Uusitalo on esiintynyt Espoon nuorten sinfonikkojen solistina sekä lukuisilla klassisen musiikin festivaaleilla, kuten Järvenpään Sibelius-viikoilla ja Brahe Classicassa.
 
Uusitalo on myös esiintynyt lukuisissa yritystapahtumissa, ja nykyisin hän myös järjestää tapahtumia Esittävän säveltaiteen tuki ry:ssä ja Casanova Production Oy:llä.

Anette UusitaloLinkki Anette Uusitalon henkilökohtaisille sivuille.


Laura Berg

Laura Berg

 

Laura Berg on helsinkiläinen pianisti, joka on konserttien lisäksi esiintynyt viihdepianistina risteilylaivoilla sekä suuryritysten iltagaaloissa.

Lauralla on myös paljon kilpailumenestystä, kuten Pianissimo pianokilpailun toinen sija. sekä Fazerin pianokilpailun ja Melartinin kamarimusiikkikilpailun finaalipaikat. Laura on myös tehnyt nauhoituksia YLE:lle, sekä esiintynyt festivaaleilla, kuten Helsingin juhlaviikoilla.


Hilkka Piipponen

HilkkaPiipponen_400x600

Hilkka Piipponen on Sibelius-Akatemiasta musiikin kandidaatiksi erinomaisin arvosanoin valmistunut pianisti. Hänellä on esiintymiskokemusta monipuolisesti solistina, kamarimuusikkona ja lied-pianistina. Hilkka on toiminut muun muassa Suomalaisen Oopperayhdistyksen säestäjänä.

Sibelius-Akatemian lisäksi Hilkka on opiskellut Pietarin Rimsky-Korsakov-konservatoriossa prof. Tatjana Zagorovskajan oppilaana. Venäjällä Hilkka on esiintynyt mm. Veliki Novgorodissa.

Tällä hetkellä Hilkka suorittaa esittävän säveltaiteen maisteriopintojaan Sibelius-Akatemiassa Juhani Lagerspetzin johdolla.


Irina Rusu

Irina Rusu

Irina Rusu

 

 

Moldovalaissyntyinen Irina Rusu on jo hyvin nuoresta iästä lähtien ollut aktiivinen konsertti- ja festivaaliviulisti.

Rusun kokemus niin solistina, orkesteriviulistina kuin kamarimuusikkonakin on valtaisa. Solistiset taidot ovat tuoneet Rusulle rutkasti kilpailumenestystä, joista tuorein vei hänet esiintymään Carnegie Halliin New Yorkiin.

 

 


Erle Kont

 

Eestiläinen klarinetisti Erle Kont on opiskellut Sibelius-Akatemian esittävän säveltaiteen koulutusohjelmassa klarinettia. Hän on monen kansallisen ja kansainvälisen klarinettikilpailun voittaja tai palkinnonsaaja. Näistä mainittakoon kansainvälisen Eduard Medinš-kilpailun voitto vuonna 2010 ja David Otto Wirkhaus Puupuhallin-kilpailun voitto vuonna 2009. Erle Kont on usein ilahduttanut yleisöä orkesterin solistina Eestissä.


Duo Karelia

Duo Karelia

Magdalena Valkeus (vas.) ja Hilkka Piipponen.

Duo Karelia on kahden Sibelius-Akatemian esittävän säveltaiteen linjalla kouluttautuneen lahjakkaan ammattimuusikon duo, jossa esiintyjinä ovat Magdalena Valkeus ja Hilkka Piipponen. Erityisesti suomalaiseen taidemusiikkiin erikoistunut duo esiintyy ja konsertoi aktiivisesti ympäri Suomea. Rakastetuimman taidemusiikin lisäksi duolla on ohjelmistossaan mm. suomalaista kansanmusiikkia sekä Toivo Kärjen sävellyksiä. Duo sovittaa teoksia instrumenttiensa lisäksi myös lauluäänelle ja pystyy luomaan persoonallisen ja upean konserttikokonaisuuden.

Laajan ja monipuolisen ohjelmistonsa sekä loistavan ammattitaitonsa, mutta myös rennon otteensa ansiosta Duo Karelia on täydellinen kokoonpano esiintymään erilaisissa yritystilaisuuksissa.


Vivian Neff

Vivian Neff on nuori ja lahjakas klarinetisti. Hän on opiskellut Sibelius-Akatemiassa sekä esiintynyt useissa kamarimusiikkifestivaaleissa ja orkesterien solistina eri puolilla maailmaa. Klarinetti tuo harvemmin kuultua tunnelmaa tilaisuuteen vaikka yhdessä pianistin kanssa.