Bile- ja Coverbändit

Millie Jean – bilebändi juhlaan kuin juhlaan!

Millie Jean on vuonna 2012 perustettu energinen ja ammattitaitoinen  bilebändi Helsingistä.
Häät, pikkujoulut, firman bileet, kesäjuhlat tai syntymäpäivät –  teemme tunnelmasta entistä vauhdikkaamman ja viihtyisämmän.
Ohjelmistomme kattaa monipuolisesti musiikkia ikivihreistä klassikoista  viime vuosien pop- ja R&B -hitteihin. Räätälöimme sinun  tilaisuuteesi sopivan esityksen ja pidämme huolen siitä, että  tanssilattia on täynnä valomerkkiin asti!

Keikkailemme myös akustisesti pienemmällä kokoonpanolla. Kysy  lisää, jos haet tilaisuuteesi kokonaista bändiä kompaktimpaa  ratkaisua, tai lyhyenpää musiikkiesitystä. Vastaamme  tarjouspyyntöösi tavallisesti saman päivän aikana.

Blame it on the Boogie

Linnuton puu

 

Mercy


Magdalena Band – Bändi korkean profiilin tilaisuuksiin

Bile- tai taustamusiikkia tyylikkäästi ja tasokkaasti

Magdalena Magdalena Band on korkeatasoinen ammattimuusikoista koostuva yhtye joka on erikoistunut amerikkalaiseen musiikkiin ja roots-musiikkiin. Bändin monipuolisessa ohjelmistossa mm. jazzin, countryn ja rhythm’n bluesin klassikot sekä pop-musiikin uudet hitit muotoutuvat bändin omannäköisiksi tyylikkäiksi versioiksi ja persoonallisen lisän tuo laulaja Magdalena Valkeuden sellonsoitto. Bändi esittää myös suomalaista musiikkia ja mm. vanhoista suomalaista iskelmistä koostuvaa ohjelmistoa.

Tämä upea yhtye takaa jokaiseen tilaisuuteen niin tanssittavan grooven, kuin miellyttävän ja klassisen tyylikkään, vaikkapa seurustelun taustalle sopivan musiikin. Jokaisen yhtyeen jäsenen vankka ammattitaito ja osaaminen, tyylien monipuolinen hallinta sekä hurmaava karisma tekevät Martta Magdalena Bandista loistavan livebändin aina rennosta illanvietosta aivan hienoimpaankin juhlatilaisuuteen.


Sax and the Kitty

Kuusihenkisestä kokoonpanosta löytyy sekä mies- että naissolisti, ja lisäpotkua ohjelmistoon antaa saksofoni

Nuorista musiikin ammattilaisista koostuva bändi soittaa sekä jazz että bilemusiikkia.


Punavuoren Boogie

Bilebändinä Punavuoren Boogie on viisihenkinen (solisti, sähkökitara, koskettimet, basso ja rummut) yhtye, joka soittaa musiikkia laidasta laitaan. Tilaajan toiveen mukaisestiyhtye tanssittaa yleisöä perinteisen tanssimusiikin,rouheiden finnhitsejen ja tunnetuimpien pop/rock klassikoiden avulla.

Punavuoren Boogie

Punavuoren Boogie

Muusikko-Näyttelijä Isa-Eerika Lehto & Bilebändi Punavuoren Boogie.

Isa Eerika Lehto

Isa Eerika Lehto

Kaikki muusikot ovat ammattilaisia ja keikkakokemusta erilaisista esiintymispaikoista on runsaasti, kuten ravintoloista, väitöskaronkoista ja erilaisista yritysten juhlista. Bändin tavoitteena on saada yleisö tanssilattialle ja tässä myös onnistutaan.

Audionäytteitä

Katkelma ”Up around the bend”:

Katkelma ”Kun Chigago kuoli”:

Katkelma ”Rasputin”:


The Sense

The Sense on viisihenkinen helsinkiläinen cover-bändi, joka on jo vuosia viihdyttänyt suomalaista juhlakansaa. Bändi on erikoistunut esittämään vanhempia rytmimusiikin klassikoita groovaavalla otteella. Lisäksi he soittavat kotimaisia klassikoita ja myös muutamat tämän hetken radiohitit löytyvät aina soittolistalta. Bändissä on sekä nais- että miessolisti, mikä takaa monipuolisen ohjelmiston ja vahvat lauluosuudet. Loistavat instrumentalistit huolehtivat, että komppi pysyy kasassa ja meininki korkealla!

The Sense

The Sense

Uuden Musiikin Kilpailun finaalistakin tuttu naissolisti Elina Orkoneva hoitaa upeasti paitsi lauluosuudet myös yleisön kanssa kommunikoinnin också på svenska  and also in english!

The SenseDemo:


 


Helmiband

 

Helmiband on monipuolinen ja energinen bilebändi joka sopii loistavasti niin yritysjuhlaan, kuin esim. hääjuhlaan. Koulutetuista ja taitavista muusikoista koostuvan yhtyeen keulakuva, upeaääninen Sofia Autio soittaa myös saksofonia ja takaa tuplasti vaikuttavamman shown.

Helmibandin ohjelmisto on laaja ja monipuolinen ja kattaa niin tämän hetken kansainväliset radiohitit, kuin suomalaisen tangon ja iskelmän  Musiikkia bändillä on ohjelmistossaan 60-luvun kansainvälisistä klassikoista nykyhitteihin ja myös tilaajan toivekappaleet huomioidaan aina.

Suunnittele Helmibandin kanssa täydellinen ja juuri sinulle sopiva kattaus musiikkia omaan juhlaasi!

Helmibändin ääninäyte:


Bilebändi Baloo

Energinen bilebändi Baloo

 

Bilebändi Baloo on Sibelius-Akatemiassa kouluttautuneista nuorista ammattimuusikoista muodostettu viisihenkinen cover-bändi, jolla on energinen ote tanssittaa juhlakansaa ja välitöntä vuorovaikutusta yleisön kanssa. Tilaa Baloo, jos tarvitsette hyvät & rennot bileet ja tunnelman kattoon. Baloon huippuosaaminen ja lahjakkaat muusikot tuovat juhlatilaisuuteesi positiivista energiaa. Jatkuvasti päivittyvästä ohjelmistosta löytyy kotimaisia ja ulkomaisia hittejä eri vuosikymmeniltä, tuoretta ja  mukaansatempaavaa pop/rock-musiikkia upeilla laulustemmoilla höystettynä.

 


Bilebändi Toaster

Kuva: Ville-Veikko Niemelä

Toaster on viiden eri puolilta Suomea ponnistavan muusikon muodostama ammattitaitoinen bilebändi.
Nämä soittajat hallitsevat suvereenisti tyylinmukaisen rautalangan, 70-luvun hillittömän diskomeiningin, ankaran hard rockin tai modernin EDM-jytän. Toasterin teesi on tehdä asiakas tyytyväiseksi.

Tinkimätön ja tiukka asenne kuuluu ja näkyy bändistä, jonka soittajat ovat asialleen omistautuneita ammattilaisia.
Häät, yksityisbileet, festarit… tämä bändi on joka tilanteessa kotonaan.

Mikko ”Don” Leppänen – laulu
Jani ”Papa” Paulamäki – sähkökitara
Mikko Patama – koskettimet
Pauli Pétas – sähköbasso
Juuso Ahlroos – rummut


Roosa & Band / Kolmihenkinen bändi

Roosa & Band on rytmimusiikin ammattilaisista koostuva kokoonpano keulakuvanaan multi-instrumentalisti Roosa Silaste. Tältä yhtyeeltä taipuu niin tyylikäs musiikki coctailtilaisuuksiin sekä tanssittavampi ohjelmisto loppuillan tunneille. Yhtyeellä on ohjelmistossa latin- ja jazzstandardien lisäksi laaja repertuaari pop- ja rockklassikoita, omalla persoonallisella twistillä.

Yhtyeen jäsenet: Roosa Silaste: laulu, kitara, viulu / Maria Lamminen: kontrabasso / Aleksi Ylimäki: Rummut

Promovideo: Monday Mood – Rosa Jules (LIVE Tenho 20.08.2017)