Ohjelmaideoita

 

Ohjelmaideoita


Kreisi-tarjoilija

Noin 30 minuuttia.

KREISI-TARJOILIJA (noin 30min)kreisi-tarjoilijaTarjoilija aloittaa normaalisti työskentelyn. Vähitellen kuitenkin alkaa tapahtua (tarjoilija ei saa pulloa auki, miettii mihin lasiin pitäisi kaataa, kaataa viiniä liikaa tai liian vähän, kompastelee yms.) Tämän jälkeen tarjoilija alkaa jutella asiakkaiden kanssa firman toiminnasta. Hän tietää yllättävän paljon ns. Inside tietoa firmasta ja sen asiakkaista. Lopulta hän kyselee nimeltä henkilöä (asiakas on nimennyt sopivasti heittäytyvän henkilön), joka osaisi soittaa bassoa. Nurkkaan on nimittäin jäänyt viime viikon lauantain hääbändiltä soittovälineitä. Tämän jälkeen lavalle pyydetään rytmiryhmä (marakassit, tamburiini ja pikkurumpu). Yhdessä tämä kokoon kutsuttu bändi esittää yritykseen tai tilaisuuteen valmiiksi tehdyn kappaleen. Basistin ei tarvitse osata soittaa, kappale on sovitettu siten, että väärinsoittaminen ei haittaa.

 

Heiluva tarjotin.

Etukäteen näyttelijä-muusikko tarvitsee tietoa yrityksestä tai henkilöistä, joiden mukaan kappale tehdään. Lisäksi on hyvä etukäteen miettiä 2-3 henkilöä, joita voi pyytää lavalle. Luvassa yllätyksiä ja hauskanpitoa!


DJ & Instrumentalistit

Toimitamme DJ:n ja korkeatasoisen laitteiston tapahtumiin. Meidän DJ:mme ovat lisäksi muusikkoja koulutukseltaan, joten koskettimien soitto onnistuu hyvin lisämausteena.
Show-numerona meiltä saa erilaisia muusikoita esittämään improvisaatiota DJ:n soittaman nykypäivän hittimusiikin päälle. Muusikko voi soittaa muutaman esityskappaleen tai noin 30 min shown.


Anton Morozov

Musiikin maisteri, saksofonisti Anton Morozov.

Anton MorozovPop/Jazz

Sähköviulisti & DJ

Video Valmet Oy:n Automaatiopäiviltä 2015. Viulisti Elisa Järvelä.

Suomen ainoa aktiivisesti keikkaileva klubiviulisti Elisa Järvelä improvisoi DJ:n soittaman musiikin päälle. Musiikki voi olla nykypäivän hittimusiikkia, rock klassikoita tai electro house-musiikkia. Elisa Järvelä on valmistunut Sibelius-Akatemiasta diplomiviulistiksi ja esiintynyt eripuolilla maailmaa. Kuulijoina ovat olleet mm. Paavi ja Saudi-Arabian prinssi.

Elisa JärveläLue lisää sivulta Musiikki / Instrumentalistit

Sähköviulu & DJ showta on käytetty mm. arvokkaiden tilaisuuksien iltagaaloissa.

Elisa Järvelä & DJ Show Valmet Oyj:n Automaatiopäivien jälkeisessä iltatilaisuudessa Musiikkitalolla. Tilaaja Päivi Korhonen sanoin: Tuhannet kiitokset! Hienoin tilaisuus, missä olen koskaan ollut!


Diplomisellisti Magdalena Valkeus & DJ Show

Magdalena Valkeus

 

Diplomisellisti Magdalena Valkeus soitti jääkiekon MM-kisastudiossa sähköselloimprovisaation livelähetyksessä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Magdalena Valkeus & DJ Avoine Oy:n Diplomisellisti Magdalena Valkeus soitti jääkiekon MM-kisastudiossa sähköselloimprovisaation livelähetyksessä.aamiaisseminarissa Havaijilais-teemalla.

 Upea ja hieman erilainen idea on instrumentalistin ja DJ:n yhteisesitys. Siinä viulisti tai sellisti improvisoi joko muutaman tunnetun hittikappaleen DJ:n soittaman hittikappaleen päälle tai esittää pidemmän shown, noin. 30 min. Loppuillan DJ voi soittaa musiikkia. 

Sellisti & DJ kuuntelunäyte


Seeli Toivio – Grand Pop

Musiikin tohtori, sellisti Seeli Toivio improvisoi DJ:n kanssa sähkösellolla sekä esittää myös omaa sähkösellomusiikkiaan, josta näyte täällä:

Seeli Toivio klassisen musiikin soittajana.Seeli Toivio playing classic music.

Pariakrobatia-Show

Pariakrobatia_300x406

Järjestämme pariakrobatiashown valaistuksineen. Show sopii ohjelmanumeroksi illallisjuhliin tai muihin tilaisuuksiin, joihin kaivataan näyttävää ja tyylikästä ohjelmaa. Pariakrobatia on sirkustaiteen laji, joka koostuu erilaisista korkeista heitoista ja vaativista nostoista. Puhtaan pariakrobatiaesityksen kesto on n. 5 min, mutta n. 25 minuutin näyttämöshow on mahdollinen. Kuvassa Lauri Tuhkanen pareineen. Lauri Tuhkanen on nuori, palkittu taikuri, joka on valmistunut Turun Taideakatemian sirkuslinjalta päälajeinaan pariakrobatia ja jongleeraus, joten hänen esityksensä ovat lumoava yhdistelmä akrobatiaa, jongleerausta ja illuusioita.

Taikuri Lauri TuhkanenLue lisää sivulta Näyttämötaide

Pohjoismainen kansanmusiikki

Kansanmusiikki_600x251

Tarjoamme tapahtumiinne taustamusiikiksi / Ohjelmanumeroksi nykykansanmusiikkia, jossa pohjoismaiset perinteen kaiut yhdistyvät tarttuviin pop-melodioihin.Kansanmusiikki on hieman erilainen ratkaisu, johon mm. Yara Suomi Oy oli erittäin tyytyväinen käyttäessään järjestämäämme kansanmusiikkiyhtyettä Finlandia-talon seminaaripäivässään.

KansanmusiikkiLue lisää sivulta Musiikki | Kansanmusiikki

Bändit

Band

Meillä on tarjota laadukkaita coverbändejä, sekä luovia ratkaisuja – jousisoittaja mukana bändissä.

Akustiset bändit | Party and Cover BandsLue lisää sivulta Bändit

Juhlakonsertti

juhlakonsertti2Suosittelemme teille vuosijuhliinne upeaa juhlakonserttia. Juhlavuotenne huipentumaksi soveltuu konsertti, jonka suunnittelemme ja järjestämme alusta loppuun. Asiakkaanne ja yhteistyökumppaninne muistavat korkeatasoisen tilaisuuden vielä vuosienkin päästä.

 

 

juhlakonsertti1Tarjoamme teille asiantuntemustamme konsertin sisällön suunnittelussa, tuottamisessa, tarvittavassa tekniikassa sekä painotuotteissa.


Upea Casanova-juhlakonsertti

Lilja Rasimus ja orkesteri.

Lilja Rasimus ja orkesteri.

Korkeasti koulutetut ja tyylikkät Casanova Production Oy:n muusikot esiintyvät klassisena/viihdeorkesterina sekä pienempinä kokoonpanoina.

Lilja RasimusLue lisää sivulta Musiikki | Instrumentalistit

Erilaiset ryhmät

ErilaisetRyhmat_600x247

Järjestämme tilaisuuteenne erilaiset ryhmät soittamaan esim. klassista-, viihteellistä-, evergreenejä ja elokuvamusiikkia miellyttäväksi taustamusiikiksi.

Ohjelmanumerolliset esitykset sopivat puheiden väliin tai muuhun juhlavaan tilanteeseen.