Näyttämötaide

Näyttämötaide


Taikuri Lauri Tuhkanen

Taikuri_Lauri_Tuhkanen_2Lauri Tuhkanen on vuonna 1990 syntynyt taikuri, joka on nuoresta iästään  huolimatta ehtinyt saada melkoisen määrän palkintoja taikuruuden saralla. Hänellä on kolme juniori taikureiden Suomen mestaruuskilpailujen lähitaikuus-sarjan palkintoa sekä yksinäyttämösarjan palkinto.

Taikuri_Lauri_TuhkanenTuhkanen on esiintynyt suurella suosiolla mm.useissa bisnestilaisuuksissa  ja hän hallitsee myös jongleerauksen, jota hän on opiskellut Turun Taideakatemiassa.

 

 

Pariakrobatia-ShowLue lisää sivulta Ohjelmaideoita

Tankotanssitaiteilija Henriikka Roo

HenriikkaRoo_2Suomen mestari 2012-2013
Pohjois-Euroopan mestari 2012 – Battle of the Pole
TalentSuomi2011-finalisti
6. sija EM-kisoissa 2013

Henriikka Roo on monipuolinen tankotanssitaiteilija ja valloittava esiintyjä. Henriikka on muuttanut monien käsitystä tankotanssista niin Suomessa kuin kansainvälisilläkin areenoilla. Henriikan esityksissäyhdistyy vaativa akrobaattinen kehonhallinta ja taianomaisen sulava, nerokkaasti musiikkia hyödyntävä tanssi, viihdyttäviä show-elementtejä unohtamatta!

HenriikkaRoo_1Suuren yleisön tietoisuuteen Henriikka ampaisi syksyllä 2011 tv:n kykykilpailunkautta, mutta tankotanssin saralla hän on esiintynyt ja kisannut jo useamman vuoden ajan. Kilpaurastaan huolimatta Henriikka pyrkii aina tekemään esityksensä niin että maallikkokatsojakin pääsisivät nauttimaan tankotanssin monipuolisuudesta. Esitysten lisäksi Henriikka voi vetää tapahtumassanne vaikkapa tankotanssin pikakurssin päivänsankarille tai kertoa muuten mielenkiintoisesta lajistaan ja urastaan.


Komiikkaa Svetlana ja Stanislava

Svetlana ja Stanislava 2Slaavilaista säihkettä & alan kuin alan asiantuntemusta stand up- komiikan keinoin kaikenlaisiin juhlatilaisuuksiin.

Sanavalmiit sisaruksemme rientävät riemastuttamaan tilaisuuttasi, sinua ja vieraitasi kiinnostavin puheenaihein ja elämyksellisin esityksin.
Räätälöimme showmme aina asiakkaan toiveiden mukaiseksi.

Svetlana ja StanislavaSvetlana ja Stanislava saapuvat esittämään asiasta oman näkökulmansa ja tekevät siitä taidetta. Esityksen kesto asiakkaan toiveen mukaan.

Tarjolla on myös seuraavanlainen valmis paketti: ”Kauneudenhoitovinkkejä ja tyttöjen juttuja”

Svetlana ja Stanislava 3Tämä sisältää slaavilaisten ilopillereidemme naisellisten salaisuuksien jakamista käytännön vinkein ja elämänmakuisen huumorin keinoin. Pääsemme myös jakamaan juttua miehistä, naimaonnesta, lapsilykystä ja ikääntymisestä.

Hikeä nostattaa edellämainittujen lisäksi slaavilainen sumppa, jossa liikunnan ilo ei
ole kunnosta kiinni.


Komikkaa Aretta Vähälä Stand Up -koomikko

Haluatko kuulla pikkujouluissasi juttuja
työkavereistasi ja pomostasi ja synttäreillä päivänsankarista? Tilaa Aretta Vähälä
juhliinne! Saat kuulla juuri teistä keksittyjä hauskoja juttuja, joiden lomassa
Aretta kertoo kyllä itsestäänkin ja ajatuksistaan. Hän miettii esim.
postiluukusta tunkevan käden arvoitusta ja painonhallinnan haasteita.

Aretta on valittu radio Cityn vuoden 2012-koomikoksi,
ja hän on hauskuuttanut yleisöä lukuisissa firmojen pikkujouluissa sekä bisnesjuhlissa.


Miska Kajanus

 

Miska Kajanus on koomikko, näyttelijä ja improvisaation mestari.  Hänen stand up – esityksensä ovat taattua laatua ja hillittömän hauskoja! Alunperin Iisalmesta kotoisin oleva Miska on keikkaillut sekä Suomessa että Yhdysvalloissa, muun muassa Hollywoodissa The Comedy Store -klubilla. Näyttelijäksi hän on opiskellut Miamissa. Esiintyminen taittuu luonnollisesti myös englanniksikin. Suuri yleisö on saattanut bongata Miskan vaikkapa Siskonpedistä, Downshiftaajista tai 21 tapaa pilata avioliitto -elokuvasta. Miska on improvisaatiossa kuin kotonaan, joten hän osaa ottaa yleisönsä tilanteessa kuin tilanteessa. Erityistaidoista mainittakoon humoristinen kurkkulaulu!


Improvisaatioteatteriryhmä  Teatteribarrikadi

TeatteribarrikadiImprovisaatioteatteriryhmä Teatteribarrikadi koostuu teatteri-alan ammattilaisista sekä alalle tähtäävistä nuorista, jotka haluavat tarjota juuri Sinun tilaisuuteesi unohtumattomia hetkiäesityskokonaisuuksilla, jotka syntyvät tyhjästä ja hetkessä! Mitä vain voi tapahtua – kaikki on mahdollista…

Alussa on aihe, idea tai sana. Käsikirjoittajana ja ohjaajana on itse katsoja. Luvassa sketsejä, laulua ja runoa.

Varmaa on ainoastaan se, että luvassa on itse yleisönsä näköinen viihdepaketti!


Imitaattori Kimmo.T

 

Imitaattori Kimmo.T on suhteellisen tuore kasvo kotimaisella imitaatio/Koomikko kentällä.
Hän voitti mm. Jarkko Tammisen ja NRJ:n järjestämän Stars imitaatio  kisan  2013 , Sekä oli mukana Talent Suomi kilpailussa 2016!
Hänen imitaatiotaan  on myös kuultu Yle Puheella ja Radio Novassa! Näiden  lisäksi hänen tekemänsä videot ovat keränneet Facebookissa suurta  suosiota.
Hänen Showssaan on hauskuutta , yllätyksellisyyttä, herkkyyttä.  Yleisön huomioon ottaminen on tärkeätä myös hänelle ja joku voi  päästä osaksi myös hänen esitystään!

Keikoilta kuultua:
’Loistava Vesa-Matti Loiri tulkitsija, minä tuolla takana kuuntelin  että onko se oikea Vesku lavalla mutta se olitkin sinä! Hemmetin   hyvin vedit”
” et sä ihan Siltsu ole mut ihanan hauskasti esitit häntä”
” toi Kimi Räikkönen imitaatio  oli hyvä!”
” hyvä show sulla”