Henkilökunnan bändisoitto

Henkilökunnan bändisoitto

Henkilokunnan_bandisoitto_sumennusHenkilökunnan bändisoittoa ovat tilanneet useat suuret yritykset mm. Nordic Morning Oyj, Newsec Oy, DNA Oy, HKScan Oyj, Säästöpankkiliitto ja Keskinäinen eläkevakuutusyhtiö Varma

Henkilöstölle:

Järjestämme toimitiloissanne ohjaustakaikissa bändi- ja klassisen musiikin soittimissa. Henkilöstönne kilpailee neljän hengen ryhmissä ja opettelee musiikkikappaleen ammattiohjaajamme johdolla. Esitys järjestetään juhlissanne, ja hauskuus on taattu!

Järjestämme koko paketin soittimineen.

Asiakkaille:

Asiakastilaisuuksiin meillä on tarjota hauska paketti, jossa ohjaamme ryhmiä noin tunnin verran soittamaan, ja lopuksi esitetään musiikkikappale toisillemme. Tilaisuus järjestetään tiloissa, jossa voi nauttia pienestä naposteltavasta ja lasillisesta soittoharjoitusten ohella, ja ilta päättyy vaikka illalliseen.


Bändisoittotilamme Espoossa

 
Jos haluatte treenata soittoa jossain muualla kuin omissa tiloissanne / ravintolassa, niin tiloihimme mahtuu pieni ryhmä treenaamaan. Tilamme sijaitsevat osoitteessa Ulappakatu 1 E 14, 02320 Espoo.
Sopivan bändiryhmän koko on meidän tiloissamme 5-10 soittajaa + opettaja.
Tila on varustettu videoprojektorilla sekä fläppitaululla.
Meiltä järjestyy pientä syötävää, mutta omat tarjoilut ja juomat sopivat myös.

Valmennamme firmanne musiikkiryhmää vaikka pidemmän aikaa, niin että voitte itse toimia firmanne bändinä juhlissanne. Meiltä saa myös soittimia vuokralle. Ottakaa yhteyttä, niin jutellaan teille sopivasta ratkaisusta.