Juontajat

Juontajat


Satu Honkala

 

1_SatuH_9686

Satu Honkala on 26-vuotias sopraano Helsingistä. Hänen äänensä ja esiintymisensä on keränneet paljon positiivista huomiota ja kiitosta. Paitsi äänen kauneus ja lämpö, Sadun esiintymisessä korostuvat  kuulijoiden mukaan aitous, rehellisyys ja tarinan kertominen. Viime aikoina Satu on esiintynyt etenkin bisnestilaisuuksissa.

Hänen repertuaarinsa kattaa myös viihteellisempää musiikkia.

Satu mielellään myös juontaa esiintymisensä tai lausuu runoja laulujen välissä.


Isa-Eerika Lehto

IsaEerikaLehto

Isa-Eerika Lehto on valovoimainen ja lämmin juontaja. Hän on näytellyt useissa kaupunginteattereissa sekä esiintynyt elokuvissa, tv-sarjoissa ja tehnyt äänitöitä MTV3:lle ja Neloselle. Hän on myös ohjannut ja tuottanut erilaisia näytelmiä ja produktioita, mm. sekä hänen meriitteihinsä kuuluu Duudsoneiden apulaisohjaus, sekä Buusteri-nuortenohjelman juonto, käsikirjoitus ja vastaava toimitus 2003-2007. Koulutukseltaan Isa-Eerika Lehto on musiikin maisteri (sibelius-Akatemia) sekä näyttelijä (FIA).


Miska Kajanus

 

Miska Kajanus on juontaja, näyttelijä ja komiikan ammattilainen.  Jos tilaisuutenne kaipaa ammattitaitoista seremoniamestaria ja viihdyttävää juontajaa, niin Miska on tähän tehtävään oikea valinta. Miska ei hätkähdä tiukoissakaan paikoissa, sillä hän on improvisaation mestari. Suurelle yleisölle monilahjakas Miska saattaa olla tuttu elokuvista tai tv-ohjelmista, kuten Nousukausi, Leijat Helsingin yllä, Salatut Elämät tai Kaverille ei jätetä. Teatteritaiteen kandidaatiksi Miska on valmistunut Floridan yliopistosta, joten juonnot taittuvat ongelmitta myös englanniksikin.  Juontoja piristämään Miska voi esittää monologin toivomastanne aiheesta.


Emma Jäntti

Emma Jäntti.

Kun kaipaat tapahtumaasi energisyyttä ja rempseyttä on Emma Jäntti oikea valinta! 

Tämä valovoimainen ja rohkea nainen täyttää persoonallaan koko tilan jo pelkällä läsnäolollaan, eikä takuulla jää sanattomaksi.

Emma innostaa osallistujia ja kannustaa heitä heittäytymään. Hän hoitaa tilaisuuden vahvalla ja vakaalla otteella ja asiakas voi luottaa siihen, että tilanne on hallussa ja langat varmoissa käsissä.