Pop / Jazz

Pop / Jazz


 Anton Morozov

Saksofonisti Anton Morozov on Sibelius-Akatemiasta valmistunut musiikin maisteri. Opintoja tällä venäläissyntyisellä saksofonistilla on myös Pietarin Rimsky-Korsakov Konservatoriosta. Anton on myös soittanut pianoa ja menestynyt pianokilpailuissa Venäjällä.
Saksofoni sopii yksinään soittamaan sooloa sekä DJ:n tai taustanauhojen kanssa.
Perinteisessä jazz-bändissä saksofoni on vahvasti esillä. Autamme teitä sopivan kokoonpanon valitsemisessa.
 
Anton MorozovOhjelmaideoita: DJ & Instrumentalistit

EllaRiitta

EllaRiitta on soul- vaikutteinen helsinkiläinen ammattilaismuusikko ja multi-instimentalisti. Hän keikkailee pääsääntöisesti laulaja-pianistina mutta tekee myös keikkaa viulistina.


Olipa kyseessä häät, yritystapahtuma tai klubiesiintyminen, esitys räätälöidään aina juuri tilaajan tarpeisiin sopivaksi. 
Kappalelista koostuu monipuolisesti eri tyylilajien biiseistä (pop, rock, R n’ B/Soul, latin/jazz, sekä iskelmämusiikki). 


Duo Heleä

DuoHelea_600x400

Duo Heleän monipuoliset muusikot, Sibelius-Akatemian kasvatit Helena Puukka ja Aura Piekkola valloittavat rohkealla esiintymisellään ja kauniilla tulkinnallaan. Nämä nuoret pop/jazz laulajattaret soittavat lisäksi viulua, pianoa ja kitaraa, ja kokemusta löytyy myös musiikkiteatterin ja improvisaation puolelta. Duo Heleä tekee juhlastasi ikimuistoisen, ja niin yhden kappaleen esiintymiset kuin pienimuotoiset keikat onnistuvat toivomistasi kappaleista.

 Trio Loiste

Erik Hippi, saksofoni
Panu Rauhala, koskettimet
Paul Uotila, kontrabasso, hi-hat

Trio Loiste on täydellinen valinta mikäli haluat tilaisuuteesi tyylikästä, taidokasta ja rennon nuorekasta jazztyylistä musiikkia, Upean trion ohjelmistossa on rakastetuimpien jazzstandardien lisäksi tuoreita jazzahtavia versioita pop-kappaleista. Lahjakkaiden muusikoiden yhtye esiintyy triona tai tarvittaessa eri laulusolistien sekä myös rumpalin kera. Oli tilaisuus minkälainen tahansa, tämä yhtye luo siihen varmasti tunnelmaa ja takaa ammattitaidon.

Trio Loiste voi esiintyä valloittavana ohjelmanumerona tai esim. ruokailun taustalla luoden laadukkaalla musiikillaan rennon arvokasta tunnelmaa. 


Elena Mindru Trio

 

Elena Mindru – laulu | Tuomas J. Turunen – piano | Juho Kivivuori – basso 

Elena Mindru Trio on yhtye, joka tarjoaa viihdyttävää jazzmusiikkia elävöittämään tunnelmaa tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Kontrabasso ja piano säestävät säkenöivän laulajattaren Elena Mindrun vahvasti tulkitsemia kappaleita. 

Kokoonpanon ohjelmisto kantautuu Billie Holidayn ja Ella Fitzgeraldin tunnetuksi tekemistä jazzstandardeista kaikkien tuntemiin ikivihreisiin ja elokuvasävelmiin. Jos tilaisuuteen toivotaan menevämpää tunnelmaa, yhtyeen ohjelmistoon kuuluu myös jalan alle meneviä soul-klassikoita muun muassa Amy Winehouselta, Aretha Frankrinilta ja Duffylta. 

Ota yhteyttä, niin räätälöimme juuri teille sopivan musiikillisen kokonaisuuden, joka tekee tilaisuudestanne unohtumattoman! 

My Foolish HeartNäyte / mp3 My Heart Belongs To DaddyNäyte / mp3 Nature BoyNäyte / mp3

Anna Inginmaa Goes Jazz

annainginmaa-jazz-600x400

”Anna Inginmaa Goes Jazz” on Anna Inginmaan ja jazzpianisti Tuomas J. Turusen duo. Kaksikon tulkitsee sielukkaasti ja personaalisella tavalla muun muassa Duke Ellingtonin, Bill Evansin ja Antonio Carlos Jobimin musiikkia. Inginmaan vahva läsnäolo sekä Turusen vivahteikas soitto muodostavat yhdessä mielenkiintoisen, särmikkään ja elegantisti hengittävän synteesin.

Anna Inginmaa on tullut tunnetuksi sekä pop- että jazz-projekteistaan. Viime aikoina häntä on kuultu Kauko Röyhkän aisaparina. Tuomas J. Turunen toimii aktiivisena pianistina esiintyen säännöllisesti sekä Suomessa että ulkomailla. Hänen soittoaan voi lisäksi kuulla muun muassa yhtyeissä: Aili Ikonen, Fifth Avenue ja Elena & The Rom Ensemble.

 


 

Magdalena Band

Magdalena Band on Sibelius-Akatemialta valmistuneen diplomisellistin ja laulajan Magdalena Valkeuden perustama korkeatasoinen, tyylikäs ja lämminhenkinen, amerikkalaiseen musiikkiin erikoistunut yhtye. Yhtye koostuu viidestä kevyen musiikin huippuammattilaisesta joista jokainen tekee jatkuvasti yhteistyötä suomalaisen musiikin kärkinimien kanssa.

Magdalena toimii yhtyeen laulajana ja perinteiseen jazz-kokoonpanoon persoonallisen ja miellyttävän lisänsä tuo Magdalenan upeaääninen sello. Jazziin ja erityisesti jazz-standardeihin erikoistuneella Magdalena Magdalena Bandilla on ohjelmistossaan lisäksi mm. bossa novaa, rhythm’n bluesia ja muita kevyen musiikin klassikkokappaleita jotka bändin sovittamana saavat upean ja tyylikkään oman tulkintansa. Bändi voi tarvittaessa esiintyä myös pienemmässä muodossa, esim. triona.

Yhtyeen jäsenet: Magdalena Valkeus: laulu, sello | Saara Metsberg: piano | Tuomas Metsberg: kitara | Lasse Sirkko: kontrabasso | Thomas Rönnholm: rummut.